****************************************************************************************************

27 oktober – Dorpsquiz voor teams

Deze dorpsquiz is bedoeld voor alle inwoners van Noordwolde en wijde omtrek, van jong tot oud. Er wordt ingeschreven per team van maximaal 5 personen.

Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. De quiz bestaat uit kennisvragen, muziekvragen en het raden van een mystery guest.

Teams kunnen zich inschrijven tot één week voor de quiz via dit formulier. Of mail naar: aanmelden@buurthuus-noordwolde.nl. U kunt  ook bellen naar 0561-432659 (tussen 18.00 en 19.00 uur).

Inleg           € 5,00 per team
Aanvang     20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

****************************************************************************************************

9 december – Boekenmarkt in kerstsfeer

Een boekenmarkt voor iedereen, huur voor € 5,00 een tafel en stal al uw literatuur uit. Wie weet wie u er blij mee maakt?! De verkoopprijs bepaalt u zelf.
Maar wie weet, als u eventjes op uw zolder kijkt, heeft u misschien ook nog wat mooie kerstversiering die u kwijt wilt. Ook dat kan op deze boekenmarkt die helemaal in een sfeervolle kerstambiance zal plaatsvinden. En wie weet komt de kerstman ook nog even langs om een mooi kerstverhaal te vertellen.
Aanmelden voor de boekenbeurs kan hier.

Entree        gratis
Aanvang     14.00 uur