17 Februari – Anna en Us Heit

Geniet van een indrukwekkende, muzikale theaterproductie met humor en tragiek. De verboden liefde tussen Willem Lodewijk van Nassau en zijn nichtje Anna van Oranje staat centraal in dit verrassende theaterstuk.
Willem Lodewijk (“Us Heit”) en Anna van Oranje nemen plaats aan hun eettafel en vertellen en bezingen hun leven. De speelse dialogen worden afgewisseld met prachtige liedjes. De voorstelling is in het Nederlands.

Het verhaal:
Anna en Us Heit spoken na 430 jaar huwelijk nog steeds rond. Na hun dood vermaken ze zich door het spelen van spelletjes met iedereen die ze ontmoeten. 
Maar Anna geniet nauwelijks van het spelen. Ze vraagt zich af waarom haar familie nooit langs komt. Us Heit probeert haar op te vrolijken door nieuwe spellen te verzinnen.
Maar Anna ontdekt dat haar man geheimen heeft. Ze wil de waarheid weten over haar verleden en de rol hierin van haar vader. En dan wordt hun liefde, op de proef gesteld.

Entree:        € 15,00
Aanvang:    20.00 uur

17 maart – Boerenblond

Boerenblond weet de alledaagse humor op een fantastische wijze te vertalen in herkenbare typetjes. Of ze nou 30 of 800 man publiek hebben, met hun droge humor en soms gevoelige liedjes krijgen ze de zaal makkelijk plat.  
De voorstelling “das,t hele eier eet,n” is eigenlijk nooit hetzelfde omdat er veel geïmproviseerd en ingehaakt word op recente gebeurtenissen.

Entree:       € 12,50
Aanvang     20.00 uur       Aanmelden kan hier

Of bel met de activiteitencommissie via: 0561-432659 (tussen 18.00 en 19.00 uur).