Dit najaar zijn er tot nu toe twee voorstellingen geprogrammeerd, maar er komen er nog meer bij. Houdt de site en onze facebook dus in de gaten.

 

The Basily Gipsy Band   Aanmelden

9 oktober 2021 – 20:00 – 23:00.

Het verborgen land van de zigeuners
Oorspronkelijk begonnen als pure vertolker van de Hot Club de France traditie, heeft The Basily Gipsy Band heden ten dage een geheel eigen identiteit van verschillende zigeunerstijlen. Ze hebben op vrijwel alle grote muziekpodia ter wereld gespeeld en met hun ontwapenende podiumpresentatie en geniale muzikaliteit het publiek altijd in vervoering gebracht. Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met Stephanie Grapelli en de uitnodiging om op een privé-feest van niemand minder dan The Rolling Stones en Jeff Beck te spelen. De tournee in Japan was eveneens een groot succes met niet minder dan 18 concerten door het hele land.
De band, bestaande uit leden van de zigeunerfamilie Basily, laat u in Het verborgen land van de zigeuners, naast de diverse genres muziek, kennis maken met hun geschiedenis, cultuur, de taal en levensstijl van de zigeuners. Een gevarieerd programma vol met swing, romantiek, entertainment en met een lach en een traan. Welkom in de wereld van de Basily’s!

Entree 10,00 Euro

 

Slow Movin’ Outlaws

13 november, 20.00 uur

De muzikanten onder leiding van oud Noordwoldiger Edwin Jongedijk, hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Het beste materiaal uit de seventies van Waylon Jennings, Willie Nelson, David Allan Coe, Kris Kristofferson, Johnny Cash en vele anderen komt voorbij. Dit is het echte werk! Geen lessenaars of Ipads op het podium. Dit is een country band die niet speelt om linedancers te behagen. Dit gaat om de pure Outlaw Country muziek!

Entree 10,00 Euro